Weekverhaal 2019

weekverhaal 1.16

 

Hallo, leuk dat je meeleest met dit weekverhaal! Een drukke nieuwe week, zonder tranen bij de peuterspeelzaal! 

Zaterdag mocht ik een ochtend extra werken, en ging Pieter met Thijme naar zwemles. Hij moest er weer even in komen na de vakantie, maar het gaat echt steeds beter met het zwemmen. Toen ik thuis kwam van het werken, was de tafel gedekt en konden we gezellig samen lunchen.  Finn ging lekker naar bed, en een vriendin kwam langs. Samen zijn we bloemetjes gaan uitzoeken voor in de tuin, en ik kocht een mooie witte orchidee. Normaal kan ik die niet lang levend houden, maar we gaan het weer proberen. Eind van de middag ben ik samen met haar en kinderen naar een andere vriendin van ons gegaan. De mannen hadden een avondje uit gepland, en wij besloten gezellig samen te eten samen met de kinderen. Mijn vriendin heeft een zoontje Raf, en dat gaat zo goed met onze jongens. Ze kunnen zo lief samen spelen, en ze hebben zich ook zeker goed vermaakt samen.

    

Zondag was het moederdag! Ik ben super erg verwend door mijn mannen! Ik heb mooie knutsel werkjes gekregen, en lekker rituals pakketje, en een mooie ring. Ik kreeg van Pieter een lekker kopje koffie op bed, en we hebben heerlijk samen geknuffeld. Pieter haalde lekker verse broodjes bij de bakker, en zo konden we lekker samen ontbijten. Later die ochtend zijn we gaan fietsen, en op de koffie gegaan bij mijn Oma. Helaas kreeg Thijme daar een goede driftbui, en zijn we eerder dan verwacht weer naar huis gegaan. We moesten nog op de koffie bij de ouders van Pieter, en we zijn eind van de middag bij mijn ouders gaan eten. Mama wilde geen kadotje, maar wilde graag samen asperges eten. Dus dat hebben we lekker samen gedaan.

Maandag moest er weer gewerkt worden, en mochten de kinderen weer naar school. Wat was ik trots, want het afscheid nemen bij Finn ging kei goed. Het was een keer niet huilen, en ik mocht zomaar gaan. Een hele overwinning! De dag ging lekker snel op het werk, en voor dat ik het wist moest ik Finn alweer ophalen bij de gastouder. Het was de laatste keer, want onze gastouder gaat met zwangerschapsverlof! De volgende keer als Finn komt spelen, is zijn Neefje of Nichtje er ook. We moeten nog even geduld hebben! We konden weer lekker mee eten bij mama, en door het lekkere weer besloot ik nog een stuk te gaan fietsen. Ons buurmeisje wilde ook mee, en samen hebben we een lekker stuk gefietst. Wat was het toch mooi weer!

Dinsdag was weer een fijne werkdag. Finn werd al vroeg opgehaald door Opa, en ik bracht Thijme naar school. Thijme is echt toe aan groep drie, en vind het ook niet altijd leuk als ik mee naar binnen ga. ” Nee mam, ik ben al 6 jaar!” zegt hij dan! Nog even van genieten want na de zomervakantie in groep 3, mag ik echt niet meer mee naar binnen. Ook deze dag ging weer snel voorbij op het werk, en voordat ik het wist mocht ik de kinderen alweer ophalen bij opa. Pieter was niet op tijd thuis voor het eten, dus die at later alleen. Albert Heijn bezorgde onze boodschappen, ik was namelijk in een luie bui. Alles werd netjes tot aan de keuken binnen gezet, en zo hoef ik de deur er niet meer uit.

  

Woensdag mocht Finn weer naar de peuterspeelzaal, en weer ging het afscheid nemen goed! Zal het dan eindelijk zo blijven, en goed blijven gaan? Toen ben ik nog even brood gaan halen bij de bakker, en toen door naar huis. Ik kreeg een oud collega op de thee, en we moesten natuurlijk even goed bij kletsen. Eind van de ochtend moest ik de kinderen weer ophalen van school, en konden we thuis lekker een broodje eten. Finn ging lekker naar bed, en Thijme en ik speelde buiten. Het weer was weer heerlijk, waardoor we de hele middag buiten hebben gespeeld. Eind van de middag was het weer tijd voor FC Dreumes, en deze week hadden beide mannen er meer zin in. Finn en Raf deden goed hun best, en hebben heerlijk gesport samen. Eenmaal thuis was het tijd om te eten, en ging ik daarna even op de koffie bij de buren.

  

 

 

Donderdag was een drukke dag, want ik moest naar het ziekenhuis. Thijme bracht ik naar Opa, want die zou hem naar school brengen. Ik moest al vroeg in het ziekenhuis zijn voor een echo. Ik heb namelijk last van buikpijn, en hevige pijnen naar het eten van bepaalde dingen. Nu blijkt dat mijn galblaas vol zit met galstenen. Even kijken samen met mijn huisarts wat we daar aan gaan doen. Vanuit het ziekenhuis snel even wat boodschapjes afgeven bij mijn oma. En toen lekker naar huis, en hebben Finn en ik heerlijk op de bank een filmpje kunnen kijken. Eind van de middag was het tijd voor een gesprek bij karakter. Weer een paar goede tips gekregen, waar we weer even mee voor uit kunnen. Na het eten zijn we op kraamvisite geweest bij vrienden van ons. Daar is een lief klein meisje Sophie geboren. Wat zijn mijn mannen dan toch weer groot!

  

 

 

Bedankt voor het meelezen, en reageren mag altijd! Tot volgende week!

 

 

 1,668 total views,  2 views today

JustaMama

Ik ben Inge, ♡

Leuk dat je een kijkje komt nemen.

Ik neem je mee in onze wereld. Het leven met 3 opgroeiende jongens.
En alles wat erbij komt kijken. Veel lees plezier.

Heb je vragen,tips,opmerkingen of wil je om een andere reden met mij in contact komen?
Mail dan naar Info@justamama.nl
Veel liefs Inge

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *