PLOG

PLOG 1.7

Hoi Hoi, Leuk dat je meeleest met een nieuwe PLOG. Ik maak hem van de dag van gisteren, het was een volle drukke dag. Maar wat was het lekker weer! De lente is officieel begonnen!

 

Op donderdag ben ik altijd vrij, en is Finn ook de hele dag thuis. Ik begin mijn ochtend altijd met een kop koffie, Ik zorg dat de kinderen hun ontbijt krijgen. En vaak ga ik daarna weer de keuken in om alles klaar te maken voor school. Als de jongens hun ontbijt op hebben, en alles weer is opgeruimd dan kunnen ze vaak nog even lekker spelen.

Omdat de boodschappen op de planning stonden, bracht ik Thijme met de auto naar school. Zo konden Finn en ik meteen door naar de Aldi. Ik ben niet echt supermarkt vast, en gelukkig hebben wij hier in het dorp best veel keuze uit verschillende supermarkten. En ook al werk ik zelf bij een van die supermarkten, ik hoef er niet altijd speciaal mijn boodschappen te doen.

We hadden alles weer binnen, en ik moest eigenlijk ook nog even naar de Kruidvat. Finn luisterde zo goed, dat hij toen we eruit kwamen nog even naast Nijntje mocht zitten. Finn houdt erg van aaien, dus ook Nijn werd goed geaaid door Finn.

Thuis zijn we snel alle boodschappen op gaan ruimen, kon ik nog een kop koffie drinken. En toen moesten we alweer door voor de volgende afspraak. Ik tankte nog even snel de auto, en konden we weer door. Een van mijn nagels was afgebroken, en mijn lieve nagelstylist had nog wel een plekje. En zo werd mijn nagel even tussen de bedrijven door gemaakt. Daarna weer hop de auto in, en door naar de volgende afspraak.

Finn moest naar de logopedie, en daar kon hij nog even lekker spelen. Hij deed het weer super goed, en de test die ze afnam, deed hij netjes. Wel met hier en daar een paar foutjes, maar goed hij is ook ” pas ” 2,5 jaar. Volgende week mogen we weer terug, en gaat ze nog een testje afnemen.

Toen we thuis kwamen riep Finn al dat hij moe was. Wat ik helemaal snap naar al die afspraakjes, de ochtend was best druk. Finn at lekker een broodje, en dronk een beker melk. En toen mocht hij lekker naar bedje toe. Hij was zo vertrokken, en kon ik ook even snel een broodje eten op de bank.

Ik besloot nog even een emmertje sop te maken, en de keuken en woonkamer schoon te maken. Tussen door keek ik even een aflevering terug van Topdokters op RTL4. En al snel was het weer tijd om Thijme op te gaan op school, en wat was het toch lekker weer buiten.

De jongens wilde nog even naar Oma wandelen, dus dat hebben we gedaan. Gezellig wat drinken, en natuurlijk een snoepje eten. Het was erg gezellig, en mama en ik konden even bij kletsen. Oma werd gedag gekust, en zeker ook geknuffeld. En zo vertrokken wij weer richting huis, we liepen nog even langs de Jumbo, want daar hadden ze paastakken.

Toen we daarna naar huis liepen, kwamen we langs een speeltuintje. Thijme vroeg gelijk of ze daar nog even mochten spelen, wat is er lekkerder met dit weertje om te kunnen spelen buiten. Samen spelen met het zand, en glijden van de glijbaan. Thijme past en let dan zo goed op Finn, en zorgt echt dat hem niks overkomt.

Ik kreeg een berichtje dat Pieter op weg was naar huis, en zo zorgde ik ervoor dat het eten klaar stond. Ik versierde de paastakken, ik kocht laatst bij de hema deze paaseieren met letters. Ik heb er een met de T en een met de F, het staat zo leuk en vrolijk weer op tafel.

De mannen aten lekker nasi, en ik zat erbij en keek erna. Ik ging namelijk lekker uit eten met twee vriendinnen. We hadden afgesproken om bij La Cubanita te gaan eten, een heerlijk tapas restaurant. We hebben heerlijk kunnen bij kletsen en kunnen eten. Het was een fijne afsluiter van de dag. Maar stiekem was het ook wel weer erg lekker om in bed te kruipen, en lekker te gaan slapen.

Bedankt dat je mee hebt gelezen met onze dag. We vonden het erg leuk om te maken! Tot de volgende keer!

 

 

 2,692 total views,  1 views today

JustaMama

Ik ben Inge, ♡

Leuk dat je een kijkje komt nemen.

Ik neem je mee in onze wereld. Het leven met 3 opgroeiende jongens.
En alles wat erbij komt kijken. Veel lees plezier.

Heb je vragen,tips,opmerkingen of wil je om een andere reden met mij in contact komen?
Mail dan naar Info@justamama.nl
Veel liefs Inge

You may also like...

3 Comments

  1. Wat leuk! Hier in Helmond hebben we ook een La Cubanita maar ik ben er nog niet geweest.

    1. JustaMama says:

      Is echt een aanrader!.. erg lekker!

  2. […] was een hele drukke dag. Ik maakte hier een PLOG van! Die je natuurlijk hier nog eens rustig kunt terug […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *