Familylife

Even weer opnieuw voorstellen!

Aangezien we op Instagram en Facebook veel nieuwe volgers hebben gekregen! Daarvoor grote dank! Leek het mij wel leuk, om mezelf weer even opnieuw voor te stellen! Het is hier in Arcen toch slecht weer! Dus dan kunnen we net zo goed even een blogje schrijven!

Hallo, ik ben Inge het gezicht achter JustaMama.nl. Ben 29 jaar, bijna 30! Ik ben 6 jaar getrouwd met Pieter, en we zijn al 9 jaar samen. Als ik het zo lees is dat best wel al heeel lang! Samen hebben wij 2 jongens, Thijme van 5 en Finn van 1,5. Wij wonen in een dorp in de buurt van Nijmegen. En niet te vergeten, wij wonen daar samen met onze hond Sjors en konijn Olaf.

Pieter is vrachtwagenchauffeur en door zijn werk onregelmatig thuis. Hij werkt namelijk in ploegendiensten. Soms heel erg handig en soms erg vervelend, afspraken kunnen we vaak zo plannen dat hij er bij kan zijn. Maar met verjaardagen moet hij soms afzeggen! Een mooi maar zwaar beroep, die vooral bij onze jongens zeer in de smaak valt!

Zelf werk ik 2,5 dag bij een groot supermarkt, en dit doe ik al ruim 13 jaar. Ben daar binnen gekomen als 16 jarige snotneus, en tot de dag van vandaag zit ik er met plezier. Mede ook door de gezelligheid van mijn vaste collega’s.

Op mijn 16e is er bij mij Fibromyalgie ontdekt, en heb ik sinds mijn 18e een Taag werkende schildklier. Dit maakt het soms allemaal niet makkelijker. Ben veel moe, en mijn gewrichten en spieren doen sneller pijn! Mede daar door ben ik veel in gewicht aangekomen. Maar zou liegen als ik niet ook van lekker eten hou! Daarom heb ik eind november 2017 de stap gezet richting een Maagverkleinende operatie. Deze heb ik april jl. gekregen. Dit hebben jullie allemaal kunnen lezen, hier op JustaMama.nl

Verder bestaat mijn dagelijkse bezigheid, vooral uit het huishouden (bleeh) en het verzorgen van de kinderen. Wat een hele opgave is! Want bij Thijme zitten in de onderzoeksfase naar Autisme. Een hele achtbaan, en zoektocht! Vooral naar wat er voor hem het beste werkt! Over al deze dingen, probeer ik wekelijks te bloggen. En vooral elke dag te spammen op Instagram! Mocht je nou nog echt iets willen weten? Stuur dan een berichtje of laat je reactie hier onder achter!

Nogmaals bedankt voor het lezen en zeker het volgen!

JustaMama

Ik ben Inge, ♡

Leuk dat je een kijkje komt nemen.

Ik neem je mee in onze wereld. Het leven met 3 opgroeiende jongens.
En alles wat erbij komt kijken. Veel lees plezier.

Heb je vragen,tips,opmerkingen of wil je om een andere reden met mij in contact komen?
Mail dan naar Info@justamama.nl
Veel liefs Inge

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *